Coronas Jubileumskonsert

Corona-A2jubileumsplakat-org-lowres

Koret jeg synger i, Corona, feirer 10 års jubileum i år. Og det skal jo selvsagt feires med stor jubileumskonsert (den 25. oktober) og greier.

Corona-annonse-Mod15B.indd

For å få fansen til å komme på konserten bruker vi selvsagt så mange av knepene i boka som vi kan. Vi dekker selvsagt hele Nittedal med plakater (øverst), deler ut flyere og annonserer i lokalavisen Varingen. Den viktigste markedsføringskanalen er imidlertid korets Facebookside. Alle i koret er jo på Face og deler villig alt vi legger ut med vennene sine. Her satser vi i hovedsak på ubetalt spredning av budskapet vårt, og gjør det ved å poste en ny “nedtellingspost” hver dag. Hovedmålgruppen her er alle som kjenner til koret fra før, som har vært på konsert før eller kjenner noen som synger i koret. De er jo også de som er lettest å få til å kjøpe billett. I tillegg kjører vi litt betalt FB-annonsering mot målgruppen “kulturinteressert Nittedøl”.

For å selge billetter bruker vi, i steden for å selge fysiske billetter, DNBs gratistjeneste Deltager.no. Det fungerer fint, selv om folk har litt vanskelig for å huske lange URLer fra de har sett en plakat til de kommer hjem til PCen for å kjøpe. Men der gjør jo Facebook jobben flott, i tillegg til flyers og “huskelapper” på plakatene.

Comments are closed.