Reklame, design, internett – og så videre. | Art Director Jørn W. Scholz

Trenger du hjelp til å designe ny logo og grafisk profil, lage annonser og brosjyrer, sette opp hjemmeside og epost, eller andre markedsføringsaktiviteter? Da kan jeg hjelpe deg!

Det er flere grunner til at du, som en bitte liten, liten eller middels stor reklame, design og/eller internettkjøper,  skal velge et lite byrå som mitt istedenfor å gå til en av de større aktørene; velger du meg har du én person å forholde deg til hele veien (fra innledende briefing og skissefase til ferdig levert produkt og faktura), du kan være sikker på at alle i byrået kjenner deg og dine utfordringer, og – ikke minst – du betaler kun for én persons arbeid (ikke for prosjektledere, resepsjonister, konsulenter og alle de andre som skal ha lønn i en stor organisasjon). Min erfaring fra bransjen (se under) og mitt omfattende kontaktnett gjør at jeg kan hjelpe deg med alle sidene av kommunikasjonsutfordringene dine; jeg kan skrive briefing og strategi, jeg kan designe din grafiske profil, jeg kan produsere annonsene, brosjyrene og webben din (og alt det andre), og jeg kan sørge for at det vi produserer blir trykket og distribuert.

Jørn-Scholz-64709---OKJeg har snart 30 års erfaring som ArtDirector og “potet” i reklamebransjen, og har vært borti de fleste sider av massekommunikasjon og jobbet med noen av landets sørste reklamekjøpere. Jeg har laget annonser, brosjyrer, radiospoter, aviser, TV-reklamer og bannerannonser, og jeg har produsert events, pressekonferanser, fester og seminarer. Jeg har designet logoer og hele designmanualer, og jeg har implementert det hele på alt fra visittkort og powerpoint til web og skjermer i butikk. Både som del av et større team, og som et helt byrå for meg selv.

Klikk gjerne litt rundt her på webben og se på hva jeg kan tilby og har gjort for andre før du ringer meg på 909 48 987/sender en mail til jorn@scholz.no. Så kommer jeg på besøk til deg (jeg har ikke møterom – billig…) og ser på hva jeg kan hjelpe deg med.

MVH Jørn Scholz

 

Adm.dir, Konsulent, Prosjektleder, Designer, ArtDirector, Tekstforfatter og altmuligmann.