Gründer-tilbud! | Art Director Jørn W. Scholz

Er du en av dem som drømmer om å starte for deg selv, og skape din egen arbeidsplass og jobbe med noe du brenner for? Du har kanskje gått på etablererkurs og lært å sette opp markedsplan og føre regnskap, og du har funnet ut at idéen din kanskje er liv laga?

Da trenger du sannsynligvis hjelp av meg ganske fort. Nå om dagen holder det jo ikke bare med en strålende idé for å lykkes. Du må finne en måte å få vist den frem til resten av verden på også. Og der kommer jeg inn i bildet.

For – du kan veldig mye om det du vil starte opp og jobbe med. Men – kan du nok om hvordan du skal nå ut til kundene dine? Er det greit med en logo du har tegnet selv på en serviett, og en ferdig malbasert web fra Mamut? Hva med brevarket ditt? Og visittkort? Utseendet på mailene du sender ut? Hvordan skal Facebooksiden se ut? For ikke å snakke om det kanskje viktigste verktøyet ditt i oppstartfasen – PowerPointpresentasjonen? Vet du hvor du skal annonsere? Og er det virkelig så lurt å bruke hele markedsbudsjettet på kulepenner?

Jeg kan hjelpe deg slik at du fremstår mest mulig profesjonelt når du skal ut og kommunisere med markedet. Jeg lager logo og grafisk profil for deg, og jeg implementerer logoen på visittkortet, brevarket, powerpointen og webben din. Og jeg gir deg gode råd om hvordan du bør gå frem videre. Ofte er jeg bare en sparringpartner som kan se produktet og selskapet ditt litt utenfra, og som kommer med kvalifisert synsing.

Gründertilbudet:

Siden jeg synes det er veldig givende å jobbe med andre gründere gir jeg ekstra gode betingelser til deg som er i startfasen. Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke meg (jeg lager gjerne kun logo til deg), og vi blir enige om pris* på forhånd. Og – den første timen er gratis. Den eneste betingelsen jeg setter, er at du betaler halvparten av det vi blir enige om før jeg leverer fra meg originalmateriell eller publiserer den nye webben din og Facebooksiden din. Jeg har dessverre brent meg på gründere som går høyt ut, og så legger ned hele greia etter å ha satt i gang et svært apparat fordi de mister motet halvveis. Og så er det kanskje litt lettere for deg å holde motivasjonen oppe når du har brukt litt penger på idéen din også…?

Interessant? Ring meg på mobil 90948987 eller send en mail til jorn@scholz.no nå, så vi kommer i gang ASAP!

*= Dette trenger ikke være veldig dyrt. Du kan få en logo (der vi går 2 runder for å finne riktig) med enkel designmanual, oppsett av web på webhotel inkl. innføring i WordPress, oppsett av epostadresse og oppsett av Facebookside for ca. 15.000,- + MVA.