Nittygritty.no – min egen blogg

Nittygrittyweb

Som ethvert oppegående menneske om dagen har jeg selvsagt min egen blogg. Både fordi jeg trenger å holde meg oppdatert på hva all fuzzen handler om, og for å ha et sted å kunne skrive akkurat det jeg vil, og leke med uttryksmåter og innhold.

Nittygritty-sponsetNittygritty.no er profilert som en blogg skrevet for menn av en mann. Dette er både fordi jeg er mann, og fordi det finnes svært få blogger for menn der ute. Det gjør den ganske enkel å få synlig i søkemotorer og på nett ellers, og skaper litt oppmerksomhet rundtomkring.

Jeg har også satt den opp med annonsemoduler der jeg får innhold fra ulike leverandører av annonsetjenester. Jeg irriterer meg jo som oftest grenseløst over måten det annonseres på på nett, så på min egen blogg pøver jeg å gjøre det «riktig». Annonsene har faste plasser, skal være relevante for innholdet på webben (jeg er ganske restriktiv til hva jeg slipper til), er aldri masete og påtrengende, og er en naturlig del av det hele. Og det hender folk klikker på dem og genererer litt inntekter til meg, selv om ikke det er det viktigste her. Det viktigste for meg er å se og lære hvordan annonsesystemene fungerer på mediasiden.

Noe som har vært ganske interessant å oppleve er at det er mange som gjerne vil være med og sponse artikler på bloggen. Det at jeg har søkemotoroptimalisert det hele gjør at den dukker opp når selskapene som ser at innholdsmarkedsføring på blogg kan være smart søker etter blogger for menn. Dermed dukker det stadig opp sponsede innlegg på bloggen. Leverandørene har forskjellige preferanser for hvordan de vil ha innholdet presentert (noen bryr seg ikke så veldig om hva man skriver, andre er ganske detaljorienterte), og betalingsviljen er ganske stor. Og alt dette er jo noe en som er interessert i massekommunikasjon or markedsføring bør holde seg oppdatert på.

Så; hvis du har lyst til å følge med på hva en mann på min alder tenker og er interessert i, og samtidig se hvordan er god blogg, etter min mening, bør se ut; da klikker du deg inn på nittygritty.no. Og så følger du den selvsagt på Facebook og Instagram for ukentlige oppdateringer.

Comments are closed.