The Creepers

The Creepers er et progressivt numetalband fra Nittedal. Jeg har vært deres mentor og hjelper helt siden det hele startet som et skoleband på Sørli skole høsten 2011.

Bandet har gått hele veien fra skoleband som spilte enkle standardlåter med få grep, til å bli et tøft band som kun spiller egenprodusert nu-metal med innslag av progrock og folk. Underveis har gutta vært husband på Sørli skole, de har spilt på arrangementer i regi av kommune og skole, de har spilt på Nittedals egen rockefestival, Bygderock, og de har deltatt i UKM lokalt og på fylkesnivå nesten hvert år siden starten. Og i 2016 fikk de «Nittedal Kommunes påskjønning til ung aktiv kulturutøver». Mer om bandet finner du på Facebooksiden deres.

Min jobb oppi alt dette er altså å tilrettelegge og årne og fikse for bandet. Fikse øvingslokaler og utstyr, avtale jobber og opptredener, og komme med innspill når det lages nye låter. Altså gjøre alt det en rockemanager gjør. Så jeg er altså the Creepers’ manager.

Planene fremover er å få på plass nok låter til at bandet kan opptre på festivaler og andre konserter med et langt og godt sett. Demo er nesten ferdig, så min jobb er å booke jobber og få musikken ut til folket. Så har du en jobb til et band som er på vei opp og frem er det bare å ta kontakt.

Her er hele settet fra Vinterbygderock i mars 2017:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FiMAf3WfhFw[/embedyt]

 

Comments are closed.