Kunden: DB Schenker

DB Schenkers Norgesavdeling har vært en viktig kunde siden 2010. Jeg hjelper dem med alt mulig, fra powerpointpresentasjoner, bannerannonser og Google AdWords til brosjyrer, messestands og og ikke minst magasiner. Her er noen eksempler:


 

Logistikk Nettverk

DB Schenkers offisielle kundemagasin. 6000 eksemplarer som sendes til bransjefolk innen logistikk og transport. Kommer ut 4 ganger i året. Du kan laste ned lavoppløste versjoner av de ferdige magasinene her.

Alle-forsider-LN


Presis

DB Schenkers internmagasin. Ca. 1200 eksemplarer som sendes til alle som jobber i Schenkersystemet. Kommer ut 4 ganger i året.

Alle-forsider-Presis


Schenkerboken

I 2016 var det 100 år siden det som etter hvert ble DB Schenker, Einar Sundbye Transport AS, ble startet. Dette er jubileumsboken. 80 sider + omslag, 2500 eks.

schenkerboken-2016-forside-3d


Invitasjoner, brosjyrer og infoark

Schenker er en stor aktør innen logistikk og transport, og holder ofte foredrag og seminarer for kunder og kolleger. Da trengs det invitasjoner og program og slikt.

Schenker-brosjyrer


Messestands, giveaways & stæsj

Et selskap som Schenker driver med mye rart. De deltar ofte på messer rundt i Europa, de deler ut en egen forskningspris, de har kunder som skal ønskes god jul, og trenger ofte giveaways til nye og gamle kunder. Her er et lite utvalg.

Schenker-diverse

Schenker-messe


Annonser og reklame

Den største delen av Schenkers salgsaktiviteter skjer via telefon og personlig kontakt. Men innimellom brukes det gode gamle annonseformatet også, både på trykk og digitalt.

Schenker-annonser

Comments are closed.