Frostrock

Frostrock15-4xplakat

Så er man blitt festivalarrangør også. Den 13. februar ble Frostrock arrangert for andre gang. Sted var Gamla i Grensen, og på scenen stod det 4 band som hadde noe å formidle til sine venner og deres venner.

Idéen til festivalen kom da vi i bandet Ynk! fant ut at vi hadde lyst til å spille for flere enn bare oss selv. Det viste seg at det ikke er bare bare å få spillejobber for ukjente band, så da fant jeg ut at det er like greit å arrangere noe selv. Så i januar i fjor (2014) ble Frostrock arrangert for første gang, med tre band og masse folk.

Gamla tilbyr et opplegg der de står for lokale, servering og backline som hvam som helst kan leie for en hyggelig pris. Så inviterer man så mange man kan til å komme, og holder vanlig konsert. Etter konserten telles inntektene opp, og arrangør (meg) betaler enten et mellomlegg opp til avtalt pris (hvis det kommer lite folk), eller mottar et evt. overskudd. Veldig greit og ordentlig. Sjekk ut gamla.no for mer info.

På årets festival deltok fire band; Hardrockbandet Ynk, Bluesrockbandet Shiverbone, Norskrockbandet Trollmenn og norskprogrockpopbandet Kaptein Tordenbrak. Jeg spiller i Ynk og Tordenbrak, bassisten i Tordenbrak spiller også i Trollmenn, og gutta i Shiverbone er kompiser av Ynk igjen. Ganske internt, og veldig morsomt. Vi hadde invitert alt som kan krype og gå av venner, venners venner og deres venner igjen i tillegg til en liten plakatrunde på byen, og endte opp med et pent overskudd på det hele.

Video kommer!

Comments are closed.