Arcus Norway AS

Våren 2018 begynte jeg som grafisk designer hos Arcus Norway AS på Gjelleråsen i Nittedal. Selskapet er det som tidligere var import, eksport, produksjon og lager-avdelingene i Vinmonopolet, og ble skilt ut som eget AS i 1996. I 2012 flyttet det hele til topp moderne lokaler på Gjelleråsen, der det både er produksjon og tapping av vin og brennevin, landets største fatlager, og lager med distribusjon til landets pol og andre kunder.

Siden jeg alltid har lyst til å lære noe nytt og aldri hadde jobbet på «kundesiden» før og det i tillegg var kort vei til jobb var det et spennende karrierevalg. Grafisk designer-jobben hørte til under Innovasjonsavdelingen, og det viste seg snart at jeg kunne bidra med mye mer enn bare design. Det var bruk for en fotograf som kunne ta packshots, promobilder og dokumentere prosesser, det var bruk for en som kunne lyd og video og drive streaming, det var bruk for tradisjonelle reklamebyråtjenester, og så videre. Så jeg ble fort kjent med hele organisasjonen, og bidro der jeg kunne helt frem til jeg sluttet i januar 2022.

En utfordring ved å jobbe i alkoholbransjen er at man ikke kan vise frem jobbene man har vært med på. Viser man frem packshots, etikettdesign, annonser, produkter osv. vil alt sammen være brudd på alkoholloven. Dermed må du kontakte meg og avtale et møte (fysisk eller digitalt) hvis du vi se eksempler på jobber og prosjekter osv. jeg har vært med på.

Comments are closed.