Danseverket i Nittedal

Touch of Dance er et kjent dansestudio og -kompani i Nittedal. De har tilbudt danseopplæring og danseglede til nittedølene i mange år, og er et populært tilbud.

danselogo32Det eneste de slet litt med, var navnet sitt. «Touch of Dance» ble av mange opplevd som litt vanskelig. Det var engelsk og litt vanskelig å uttale, og så var det dette med betydningen; «Litt dans» var liksom en litt rar oversettelse.

Derfor kom de til meg for å få hjelp til å finne et nytt navn til det hele, og lage en helt ny logo og grafisk profil. Etter noen runder med navneprosess og form og farge-diskusjoner og veier å gå kom vi frem til det nye navnet: Danseverket i Nittedal, et navn som sier mye om hva det hele egentlig er. Nittedal er kjent for sine verk (Kruttverket, Hakadals Verk osv), så det å videreføre begrepet i noe nytt, spennende og aktivt ble ganske naturlig.

Selve logoen er en (radikal) modernisering av den gamle logoen (som bestod av en grønn spiralsak med bølgete tekst), med et ellers rent uttrykk. Hele profilen, inkludert profilmanual, kan lastes ned her.

danseverket-swirl1-gronnrod-pos danseverket-swirl2-bla%cc%8agronn-pos danseverket-swirl3-rodgul-pos danseverket-swirl4-shv-pos danseverket-swirl5-kompani-pos danseverket-swirl6-trening-pos

Her er noen av skissene på navn og veier å gå, bare for å vise prosessen:

tod-logoskisser26

 

tod-logoskisser2 tod-logoskisser3 tod-logoskisser4 tod-logoskisser5 tod-logoskisser6 tod-logoskisser7 tod-logoskisser8 tod-logoskisser9 tod-logoskisser10 tod-logoskisser11 tod-logoskisser12 tod-logoskisser13 tod-logoskisser14 tod-logoskisser15 tod-logoskisser16 tod-logoskisser17 tod-logoskisser18 tod-logoskisser19 tod-logoskisser20 tod-logoskisser21 tod-logoskisser22 tod-logoskisser23 tod-logoskisser24 tod-logoskisser25

Comments are closed.